уеб дизайн студио

Дизайн и разработка на корпоративни уеб сайтове

Ние създаваме модерни и отличаващи се уеб сайтове с впечатляваща визия и изчистен код

уеб дизайн на сайт

Казват, че първото впечатление е най-важно. Казват също така, че корпоративният уебсайт е вашата визитка в онлайн пространството. Уебсайтът е задължителен инструмент при комуникацията с вашите потребители и потенциални клиенти. Ние от Slavov Studio знаем това и се стремим да изработваме корпоративни уебсайтове в синхрон с корпоративната идентичност на нашите клиенти.

От нас получавате уебсайт със стилен дизайн, впечатляваща визия и ясно корпоративно послание към вашите клиенти. Целта на уебсайта е не само да описва идентичността на компанията, но също така да вдъхва доверие и да привлича нови и потенциални клиенти, да бъде част от целия маркетингов микс на вашата компания.

Разгледайте нашето портфолио на фирми, които ни се довериха!

Какво отличава нашите корпоративни сайтове?

Индивидуалност

При изработката на корпоративен сайт основното правило, което спазваме е изтъкване индивидуалността на клиента. Идентичността на компанията се подчертава на всяка една страница чрез комбинация на логото, цветовете, шрифтове и посланията, характерни за компанията.  Цялостното излъчване на сайта е в синхрон с фирмената философия и ценности.

Стилен дизайн

Изработката на сайт с изчистен и стилен дизайн за подчертаване на вашата корпоративна идентичност. Лесната навигация на сайта помага потребителя бързо да разбере, с какво се занимава компанията, какви продукти или услуги предлага, кои са нейните клиенти.

Мобилна версия

Мобилната версия на вашия корпоративен уебсайт вече не е само луксозен аксесоар, а задължителен компонент от цялостната стратегия на изграждането му. Бъдете по-близо до потенциалните си клиенти, като отговорите адекватно на нарастващото търсене през мобилни телефони. Ще направим сайта ви зашеметяващ и в мобилен вариант. За да се убедите в качествата на нашите сайтове, разгледайте нашето портфолио сега!