уеб дизайн студио

Как Google Ви помага да изградите или затвърдите знанията си по дигитален маркетинг?

Маркетингът през последните години достигна до съвсем нови измерения. Все повече хора се ориентират в рекламирането онлайн, тъй като считат това за бърз и лесен начин за достигането до повече хора. Постепенно ставаме свидетели на все по-нови и впечатляващи инструменти, с които рекламата придобива много по-съвременен вид. Всеки, който се занимава професионално в тази сфера е сигурно наясно с тях, но за тези, които навлизат едва сега, много от нещата не са все още понятни.

Дигиталния маркетинг е вид маркетинг, който използва цифрови рекламни канали за комуникация, за разпространение на продукти и услуги на максимално широка аудитория, за да се популяризира успешно дадената стока. Тъй като в нашето съвремие хората масово пребивават в онлайн пространството, то рекламата там е от изключително значение. Независимо дали Вашият бизнес има създаден сайт или не, Вие можете да рекламирате по всяко време и то по много начини и в различни канали.

Едни от най-разпространените са рекламите чрез Google AdWords, реклами в социалните мрежи, дисплейни реклами, видеа и т.н. Кой начин ще предпочете за Вашият бизнес е въпрос на лична преценка, цел и резултат, който искате да постигнете.

За да Ви помогнат в тази посока, екипът на Google е създал безплатни онлайн курсове по дигитален маркетинг, които помагат не само на хора, които тепърва навлизат в занаята, но и на утвърдени такива. Става дума за нашумелият Google Дигитален гараж. Това е онлайн формат, който обучава напълно безплатно всеки, който иска да навлезе в дълбоките води на маркетинга онлайн. Обучението се състои от видео уроци с текстови варианти, които са разделени на различни теми и обединени в модули. След като преминете всяко видео обучение, държите междинен тест, а след завършването на цял модул държите изходен тест. На всеки завършен модул печелите значка. Общия брой на обучителните теми е 89. След като завършите успешно всички междинни тестове и преминете всички 89 теми, достигате до финален тест. Той обхваща целия материал, който сте преминали по време на обучението. Всеки, който го издържи успешно се сдобива със сертификат за основни знания по дигитален маркетинг.

Това обучение е много полезно, защото Ви дава шанс да разпространите и популяризирате своя бизнес онлайн и то съвсем сами. Изобилието от практични примери Ви позволява да ги приложите и във Вашият бизнес. Не се притеснявайте, ако сте напълно начинаещи, защото начинът по който се предава всеки урок е на приятен и достъпен език, така че да си изясните всяко нещо, което Ви интересува.

Не се колебайте и използвайте съвременните методи за обучение, за да изградите или затвърдите своите знания. Ако имате въпроси свързани с позиционирането на своя бизнес онлайн, екипът на Slavov Studio е готов да Ви съдейства.