уеб дизайн студио
418сайта използват Slavov CMS

Система за управление на съдържанието

В днешно време всеки един сайт се управлява от система за управление на съдържанието. Без значение дали вашият сайт е корпоративен, онлайн магазин, информационен портал или блог, CMS системата е неразделна част от администрирането му. Slavov CMS Ви дава възможност изключително лесно да управлявате сайта си.

Версия 2.1

Ръководство

Четири причини да изберете Slavov CMS

Гъвкава

Пълна свобода на действие и максимална гъвкавост. Slavov  CMS  се създава за всеки един индивидуален клиент, за да отговори максимално на неговите потребности и нужди при управлението на сайта. Това прави системата приспособима към всеки отделен проект.

Сигурна

Сигурността е ключов фактор при съхранението на информация, затова обръщаме голямо внимание на този детайл. Пълна защита на вашите данни  чрез Slavov CMS, която  неутрализира и  противодейства на SQL injection хакове или Brute-Force Attack. 100% сигурност за вашата информация, поръчки и клиентска база данни.

Функционална

Създавайте нови страници и менюта само с два клика на мишката,  добявайте снимки и новини, оформяйте текстове  бързо и лесно. Slavov CMS притежава пълна функционалност, която е лесна и удобна за управление.  Повече ресурси, повече възможности, повече резултати!

Бърза

Максимална ефективност за части от секундата!  Системата се отличава с изключителна бързина и време за реакция по малко от секунда.  Бързината на сайта е ключов фактор, който има отношение както към индексирането на сайта в Google, така  и  към потребителите, които разглеждат сайта ви.