уеб дизайн студио

Как развлеченията в Slavov Design Studio повишават продуктивността и креативността на служителите?

Трябва ли да ни е забавно на работното място?

Има много хора, които вярват, че атмосферата на работното място трябва да бъде строго професионална. За тях това е мястото, на което отиват, за да вършат работа и нищо повече.
Други обаче (като нас) вярват, че работното място е много повече от това. Да, основната ни задача е да сме в офиса, за да работим. Но няма нищо лошо да работим здраво, но и да се забавляваме.
В края на краищата, трябва да осъзнаем, че на това място минава по-голямата част от живота ни, затова една освежаваща доза забава не би била излишна, за да съществуваме по-пълноценно. В тази връзка обедните почивки на открито или разходките с колеги може да заздравят връзките в екипа. Тази изградена междуличностна хармония ще окаже положително влияние върху дейността на цялата фирма.
Когато става дума за това да се забавляваме по време на работа, не означава, че е време всеки да загърби работния процес, а по-скоро да внедри разведряващи дейности към служебните задължения, които да ни помогнат да намалим стреса.

Стресът е ключов елемент в повечето работни среди. Той стопира креативността, особено когато хората са твърде преуморени и са в т.нар. бърнаут! Това състояние причинява различни болести и със сигурност ще изостри взаимоотношенията между служителите. За някои хора е естествено да работят изключително здраво с цел да не разочароват никой, но границата при тях от прегаряне е много тънка. Животът е кратък и от нас зависи да се постараем да го живеем по-качествено. Затова е хубаво да има разведряващи мероприятия, които да нормализират физическия и психически баланс.

Нашият екип от много време е въвел различни екипни занимания, които да ни сплотяват. Ние винаги сме заедно в обедната почивка, разхождаме се, участваме в игри и в различни развлекателни мероприятия. Това определено ни прави едни от най-силните и продуктивни web design агенции в бранша. Затова вярваме, че на работа е полезно да съчетаваме изпълнението на служебните отговорности с приятните занимания. Създаваме много по-добри проекти, взаимно се вдъхновяваме и печелим нови клиенти всеки ден. Осъзнаваме, че забавлението е различно за всеки, затова винаги се съобразяваме помежду си. Част от корпоративната ни идея е осъществяването на тиймбилдинги. На тях засягаме различни теми и много често там се раждат някои от най-добрите идеи за развитие на бизнеса.

Истината е, че е много по-лесно да се забавляваш, когато работиш това, което обичаш. Самата работа се превръща в удоволствие, а оттам и изпълнените проекти стават още по-удовлетворяващи, както за нас, така и за клиентите ни.

И за финал един съвет: Успехът е гарантиран, когато съумеете да откриете и развиете положителното от всяка ситуация. Използвайте потенциала си, за да разкриете своята същност и професионални възможности. Обичайте колегите си, защото те и средата в която работите заедно, със сигурност ще отключат Вашата креативност и продуктивност.