уеб дизайн студио

Ползите на CMS системите

Системата за управление на съдържанието (CMS) е софтуерно приложение или набор от свързани програми, които се използват за създаване и управление на онлайн съдържание. Тези системи обикновено се използват за управление на корпоративно и уеб съдържание. Има графичен потребителски интерфейс, който позволява на потребителя да контролира създаването, изменението и премахването на съдържание от интернет сайт, без да е необходимо да знаете HTML.

Някои от ползите на CMS системите:

 • Контрол:
  Вие знаете Вашия бизнес по-добре от всеки дизайнер или уеб разработчик и имате шанса да го представите и редактирате, както и когато сметнете за необходимо. CMS дава възможност за управление на съдържанието, без да плащате и стотинка за уеб разработчик.
 • Ежедневно опресняване:
  Ако искате да останете на пазара, тогава ще трябва да опреснявате редовно Вашето съдържание. Например ежедневното пускане на статии или новини ще Ви генерира трафик.
 • Нямате лимит на страниците:
  Ако имате система за управление на съдържанието, а не статичен уеб сайт, можете да създадете неограничен брой страници и това зависи изцяло от Вашето желание.
 • Показване на това, което искате:
  Можете да създавате ограничено съдържание и Вие да сте единственият оторизиран потребител, който може да вижда всички страници. Вие сте мениджър на Вашият CMS, така че можете да изберете коя страница искате да е публична и коя не.
 • Сътрудничество:
  Системите за управление на съдържанието могат да улеснят съвместните усилия на персонала Ви в създаването и редактирането на съдържанието, преди да се публикува.
 • Класирането Ви е във Вашите ръце:
  CMS Ви позволява да правите промени в сайта си в реално време и тези промени ще бъдат отразени в търсачките. Можете по-лесно да останете на върха на класициите при търсене и непрекъснато да подобрявате ефективността на Вашия сайт.
 • Промяна на оформлението:
  Можете да промените оформлението на уеб сайта си (позицията на модулите) без да се тревожите за това, че ямате програмни познания.
 • Спестяване на пари:
  В дългосрочен план ще спестите пари, защото няма да Ви се налага да плащате на някого да прави Вашите промени и актуализации.