уеб дизайн студио

Защо съпорта на Вашият уеб сайт е важен?

Вашият сайт е отражение на Вашата компания, марка и професионализма Ви. От само себе си се разбира, че поддържането на качеството на Вашият сайт изисква желание и внимание към детайла. Осъществяване на редовната поддръжка на уеб сайта, включително добавяне на нова информация на Вашите продукти ще Ви гарантира добра оптимизация и още много дивиденти.

Оптимизация за търсачките

Уебсайтове с остаряло съдържание са склонни да се класират на по-ниски позиции в търсачките. Това може да предизвика Вашите конкуренти да вземат превез над Вас в Google и Bing, а в крайна сметка това ще се отрази на бизнеса Ви в дългосрочен план.

Стремете се към страхотно първо впечатление

В много случаи Вашият уеб сайт е виновника за първото впечатление на Вашите клиенти. Прекъснати връзки, грешки в страниците, остарели данни или други грешки, отнемат от професионалния имидж, върху който сте работили толкова усилено, за да го изградите.

Защо да използвате поддръжка за Вашата интернет страница?

Никой не познава Вашият бизнес по-добре от Вас и трябва да запазите фокуса си върху управлението  и разрастването му. За да използвате по-ефективно Вашето време и ресурси, помислете за използването на външна фирма, която да Ви подкрепи с подходящите специалисти, които да се грижат за поддръжката и обновяването на Вашият уеб сайт. Квалифицираният екип ще осигури добро съдържание и редовното му обновяване. Поддръжката включва и грижа за Вашите домейн, хостинг и имейли.