уеб дизайн студио

SEO оптимизация и социални мрежи

Популяризирайте своя уеб сайт и осъществете пряк контакт с потребителите. 

оптимизация на сайт

Създаването на един сайт е само половината от пътя до успеха. Оптимизирането му за Google, Yandex или Bing ще направи вашия сайт и бранд познаваем. Класирането в търсачката ще ви доведе необходимия трафик и клиенти, за които всеки бизнес се бори ежедневно.

SEO оптимизацията е процес, който цели да позиционира вашият сайт на топ място в Google. То е неразделна част от онлайн маркетинга и като такава е препоръчително да присъства във вашите инструменти за привличане на клиенти. SEO оптимизацията и класирането на сайта Ви по основни ключови думи и фрази на добри позиции ще увеличи продажбите Ви, пропорционално с броя клиенти, които ще разберат за вашият бизнес.

Обадете се още сега, за да получите резултати!

Маркетинг в социалните мрежи

Всички говорят, колко е важно бизнеса ни да е в социалните мрежи. Как постоянно трябва да напомняме на нашите фенове за бизнеса и бранда си, дори по няколко пъти на ден. Как трябва да ангажираме потребителите със забавни игри, въпроси и снимки..

А имате ли време за всичко това?

Социалните мрежи са канал за комуникация, който не трябва да бъде пренебрегван, затова ние от Slavov Studio ви предлагаме да се грижим за него. Изготвяме на календар-график по дни за всички постове и публикации, с които ще ангажираме потребители Ви, изготвяне на кампания за реклама във Facebook с цел набиране на фенове или генериране на трафик към сайта ви.

Обадете се още сега, за да чуете още повече страхотни идеи за популяризирането на бранда ви!

създаване на Facebook страница