уеб дизайн студио

Да изберете ли видео фон за Вашия уеб сайт?

Ако се стремите да бъдете 100% в крак с най-новите и актуални тенденции и да създадете усещане за реалност, отговорът ни е твърдо ДА! И запомнете, че колкото по-красиви и оригинални са кадрите, толкова повече ще заинтригувате аудиторията. Видео фонът, релевантно поставен по време на създаване на корпоративен уеб сайт или добър онлайн магазин, е един от най-съвременните начини да привлечете вниманието на своите посетители. Несъмнено това е най-популярният похват, който се използва днес в създаването на качествени уеб сайтове. Много проучвания, не само в света на уеб дизайна, но и в дигиталния маркетинг сочат, че потребителите най-силно се обвързват с видео материали. Те са чудесен начин, визуално да предадете идеята за Вашата корпоративна идентичност. Така Вие ще помогнете на аудиторията да Ви опознае по изключително интерактивен и интересен начин. Ако попитате маркетолозите, те със сигурност ще Ви кажат, че обожават видеата. Ние също! С тях можем да създадем модерна и авторитетна визия на всеки уеб сайт.

За някои посетители, видео фонът изглежда като много по-артистично издържан елемент към уеб сайта, особено когато е направен, както трябва. Със сигурност статичните изображения са вече на заден план! Затова и ние стартираме все повече нови проекти, следвайки тази страхотна и актуална тенденция в уеб дизайна.

Конверсиите във всеки модерен уеб сайт са от изключително значение! Доказано е, че видео фонът увеличава възможността за конвертиране на посетителите със 138%! Да, звучи впечатляващо, нали? Но това разбира се, не се случва мигновено след като включите видео фон към Вашия home page! Постигането на такива резултати зависи от общите усилия на дизайнери, програмисти, SEO оптимизатори и маркетолози. Но, ако погледнем реално над нещата, дори 10% или 20% увеличение в конверсиите във вашия уеб сайт, е доста добър резултат! Това е напълно възможно и ние бихме могли да Ви помогнем да го постигнете!

Каква е целта на видео фонa във Вашия уеб сайт?

  1. Да създаде приятно усещане.
  2. Да зададе тон.
  3. Да предизвика емоция.
  4. Да даде информация.

Видео фонът върши чудесна работа за почти всички професионални уеб сайтове, без значение дали става въпрос за болница, консултантски бизнес, e-commerce и т.н. Но е важно да имате предвид, че когато се стремите да акцентирате повече на определено послание или съдържание, понякога отклоняване на вниманието към видеото, може да не е най-доброто решение.

Видеото може да включва всичко, което Вие прецените. Възможно е да изобразява ежедневието във Вашата корпоративна среда, общуване с клиенти, визуализация на продукти и т.н. По този начин Вие предоставяте на Вашите клиенти страхотна визуална презентация, от която те научват какво биха могли да очакват от Вас. Приемете видео фонът като един от най-мощните Call To Action инструменти, които завладяват Вашите посетители и ги подканват към действие, дори преди да са проникнали в дълбочина. Ако смятате, че Вашият уеб сайт се нуждае от нова, актуална визия с впечатляващ видео фон, свържете с нас! Готови сме да обсъдим идеи, да споделим опит и да Ви дадем най-доброто решение!