уеб дизайн студио

Защо големите адаптивни снимки завладяха уеб дизайна през последните години?

Големите изображения създават силно визуално преживяване у посетителите, което ги кара да скролнат надолу и да прочетат повече. Просто трябва да се фокусирате върху голямо изображение и кратък въздействащ текст.

Големите изображения много често се поставят и на заден план. Независимо от подхода Ви, използването на големи изображения може да Ви помогне визуално да разкажете историята си, без да се налага да разчитате само на текст.

Вашите клиенти посещават Вашият сайт и имат високи очаквания. Вашите изображения и дизайн трябва да са адаптивни. Вие не може да знаете със сигурност, че те не са открили Вашият уебсайт от техният телефон, таблет или настолен компютър. Изображението, което използвате може да бъде изключително въздействащо и мощно, но ако то е видимо само от настолен компютър, много хора могат да го пропуснат. Трябва да имате това предвид, когато се захванете с изработка на уеб сайт за Вашата фирма.

Ако Вашите снимки са адаптивни (респонсив) ще осигурите на Вашите клиенти по-добро потребителско изживяване, без значение какво устройство използват.