уеб дизайн студио

Услугите които предлагаме

Предлагаме на нашите клиенти пълната гама услуги, нужни за създаването на безупречни уеб сайтове, електрони магазини и мобилни приложения.

Уеб базирани софтуерни решения

Пазарът е пренаситен от готови софтуерни решения за всяка бизнес ниша, но колкото и да е добър един готов продукт, той никога не може да покрие на 100% всички специфики на вашата компания, което от своя страна ви принуждава да се пригодите към тях, а не обратно.

Имаме опит в следните браншове

  • Медицина
  • Счетоводство
  • IT услуги
  • Администрация

Виж повече

Разработка на корпоративни уеб сайтове

Корпоративният уебсайт- защо изработката и неговата визия е толкова важна?

Казват, че първото впечатление е най-важно. Казват също така, че корпоративният уебсайт е вашата визитка в онлайн пространството. Уебсайтът е задължителен инструмент при комуникацията с вашите потребители и потенциални клиенти. Ние от Slavov Studio знаем това и се стремим да изработваме корпоративни уебсайтове в синхрон с корпоративната идентичност на нашите клиенти.

Виж повече

Онлайн магазини и решения за интернет търговия

Искате ли вашите клиенти да пазаруват лесно и удобно? Искате ли да прескочите физическите ограничения като пренесете бизнеса си онлайн? Искате ли да привлечете повече клиенти?

Доверете се на екипа на Slavov Studio, защото ние правим интернет магазини, които продават. Над 5-годишният ни опит и създадените над 100 онлайн магазина в различни бизнес ниши ни дават увереността да твърдим, че електронните магазини, които правим карат потребителите да се връщат отново и отново.

Виж повече

Лого дизайн и корпоративна идентичност

Всички разпознават компанията в логото на леко отхапана ябълка нали? Всички знаем какво говори това лого за компанията- иновативност, качество, социален статус, страхотен дизайн.

Качествената изработка на фирменото ви лого е от изключително значение, то е част от вашата корпоративна идентичност, която ви отличава от всички останали конкуренти на пазара. Tо трябва по недвусмислен начин да препраща към вашата компания. То трябва да е първото нещо, което асоциират клиентите ви щом чуят името на бранда ви.

Виж повече

Мобилни приложения

Мобилните устройства със сигурност са едни от най-често използваните в ежедневието ни, като тяхното приложение нараства с изключителни темпове.

Достигнете до повече клиенти на новите „мобилни“ пазари ! Знаете ли, че според проучването на AdMob за Google, 64% от потребителите ползват средно около 5 мобилни приложения ежедневно.

Направете бизнеса си познаваем с интересно мобилно приложение, ангажирайте мобилната си аудитория и ги направете свои лоялни клиенти. Мобилните приложения са още един канал, през който можете да разширите кръга на потенциалните си клиенти с подходящ бизнес модел на мобилното приложение.

Виж повече

UI и UX дизайн

Знаете ли каква е разликата между UX и UI? User Experience е предоставяне на търсеното от потребителя съдържание възможно най-бързо, а User Interface е инструмента за предоставянето му. Двете работят в пълно взаимодействие, за да поднесат на потребителя чувството за лекота при навигиране, контрол над обектите и удовлетворение от преживяването.

Виж повече

Графичен дизайн

Имате ли нужда от създаване на графичен дизайн за вашият постер, брошура, каталог, дори външна табела или билборд?

Екипът на Slavov Studio разполага с екип от опитни дизайнери, които ще развият вашата идея, ще я направят уникална и с почерка на вашата компания.

Виж повече