уеб дизайн студио

Съдържанието - сърцето на всеки уеб сайт!

Това, което фирмите е важно да знаят, че уеб сайтът е най-същественият бранд елемент, който притежават.

Сайтът Ви прави най-разпознаваеми и релевантни в онлайн пространството. Той е Вашата онлайн база, мястото, в което Вие обяснявате кои сте, с какво се занимавате и какво предлагате? Това е мястото, в което може да откриете Вашите бъдещи клиенти! Затова трябва да използвате всичко, което можете, за да затвърдите своите позиции и авторитет, за да постигате целите си.

Много от инструментите в социалните медии за жизненоважни, за да популяризират Вашия бранд и да осигурят трафик към уеб сайта. Но нещата не свършват тук. Сайтът Ви трябва да е направен така, че да накара хората да проникнат в дълбочина, да изследват, проучат и открият това, което е важно за тях. Наблюденията ни сочат, че редица компании се стремят да отделят повече внимание на дизайна, функционалността, технологията, които наистина са изключително важни! Да, ние също мислим така, особено когато трябва един сайт да работи отлично. Но ако се замислим, кое всъщност кара хората да купуват наистина? – Съдържанието!

Да, за много фирми, пълнежът на сайта се е превърнал в черната овца и на него сякаш не се отдава голямо внимание. Но истината е, че съдържанието е сърцето на всеки уеб сайт. То е онази част от него, която ще накара хората да предприемат действие. Съдържанието търпи индексация от Google, така че хората да могат да Ви откриват. Контента е този, който формира дизайна.

Под “съдържание” не се приема просто текст, но също така в него влизат всички изображения и видеа. Снимките с високо качество ще накарат уеб сайта Ви да изглежда страхотно, а видеото е чудесен източник на информация, може да разкаже цяла история и да впечатли всеки посетител, изигравайки понякога много по-важна роля от самия текст.

Който и дизайнер да попитате ще Ви каже, че първоначалното наличие на добре написано и оформено съдържание ще помогне за създаването на по-добър дизайн, тъй като то е базата, на която се гради визията. Затова съдържанието не трябва да се оставя за накрая, само за да има с какво да се напълни сайтът. То трябва да е добре планирано, да е осъществено проучване, за да е автентично, да разкрива същността на дадена фирма и да представя продукта или услугата по най-добрия и атрактивен начин.  

Затова ние от Slavov Studio винаги се стремим да създаваме и обработваме съдържание, което да помага за по-бързата и качествена индексация  и релевантност на всеки уеб сайт, който създаваме. Разполагаме с копирайтъри, чието призвание е да пишат, да създават уникално съдържание, което да отговаря на изискванията и същността на клиентите ни. Ако искате да създадем за Вас авторитетен и перфектно работещ уеб сайт, със съдържание, което да привлича всеки нов посетител, не се колебайте да се свържете с нас!